Kardamom

Kesudiós-sárgarépás pástétom

Korábban a témában:

Kesudiós-sárgarépás pástétom
Kesudiós-sárgarépás pástétom. Fotó: Kardamom

Ehhez a különleges, vegán és gluténmentes pástétomhoz csupán az alábbi hozzávalókat dolgozzuk össze egy konyhai botmixer segítségével:

 

  • 2,5 bögre reszelt sárgarépa
  • 1 bögre kesudió (legalább 1 órával előtte be kell áztatni)
  • 1/4 bögre tahini
  • 1/4 bögre frissen facsart citromlé
  • 1 evőkanál reszelt gyömbér
  • 1/2 bögre friss koriander
  • 1/2 teáskanál só
  • bors

 

Jó étvágyat!

 

 

(Forrás: http://www.onegreenplanet.org/)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.